Esteu aquí

S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”

Impulsada pel Programa Municipal de Cooperació, Justícia, Pau i Drets Humans dels Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Un projecte que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és la Justícia Global, els Drets Humans, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Cooperació Internacional, mitjançant la difusió de quatre càpsules formatives.

Les càpsules pretenen contribuir a fer visible la interrelació entre aquests quatre conceptes i posar de manifest que defensar la cooperació entre els països del planeta contribueix a fer un món molt millor per a tothom.

Parlar de Cooperació Internacional en aquests moments es més difícil que mai ja que la crisi econòmica post Covid-19 ha deixat moltes persones sense recursos. Malgrat això, la pandèmia ens ha ajudat a entendre que els problemes globals necessiten solucions globals.

La cooperació ha de tenir una visió global i cal entendre que les desigualtats socials es causen per la desigualtat en l’accés als drets universals fonamentals.

Podeu accedir a totes les capsules formatives a través del web del projecte així com al compte de Youtube de l’Ajuntament. Les capsules tenen una duració aproximada de dos minuts i també es posaran a disposició dels centres docents del Prat per ser utilitzades com a material pedagògic, juntament amb un llibret imprès amb el mateix contingut.

Entre totes i tots, defensem la Cooperació!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...