Esteu aquí

Jardins a la Fresca: Una carretada de contes

Carretada de contes, la Guilla Teatre

Espectacle familiar recomanat per a famílies amb infants a partir de 3 anys. 

Espectacle divertit, dinàmic i interactiu amb el públic, en el que Filigrana i Joseph expliquen 4 històries amb màscares, titelles i objectes. 

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d'històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l'ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s'obre i... sembla que comencen!  

La Guilla Teatre és ​una companyia teatral destinada al públic infantil i familiar, creada el 2011 per Pere Farran i Meritxell Morera. Els seus components són creadors i constructors dels muntatges, des de l'escenografia fins a les titelles i els objectes. Els espectacles de la companyia tenen una clara vocació d’entretenir, amb gran generositat creativa per tal que els més menuts gaudeixin dels primers contactes amb el teatre, i amb la clara intenció de seduir les diferents generacions de les famílies, tant els nens i nenes com els adults que els acompanyen.

  • Activitat dissenyada respectant totes les mesures de seguretat.

 

 

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

Amb el suport de:

Logotip_Diputacio.jpg

Activitats relacionades

Processó Divendres Sant

Tipus: Proposta
Quan: 29/03/2024 - 18:00 h
On: carrers de la ciutat

Circ en família: Clown

Tipus: Circ
Quan: 05/04/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes