Esteu aquí

Sessió de retorn: resultats del procés participatiu de la plaça de l'Estany de Sant Maurici

Sessió de retorn

En aquesta sessió online es farà el retorn a la ciutadania de tot allò que incorporarà la proposta de remodelació que s’ha previst per a la plaça de l’estany de Sant Maurici.

Un cop recollides totes les propostes del veïnat al web Decidim el Prat, als tallers i a l'enquesta d'usos  durant els mesos de febrer i març, s’ha elaborat un informe que determina els usos destacats i els criteris amb els quals hi ha més consens per a la remodelació de la plaça. Tota aquesta informació ha estat lliurada al Departament d'Urbanisme perquè la pugui avaluar i pugui valorar si la incorpora en la proposta tècnica de remodelació final de la plaça.

El Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament del Prat de Llobregat farà una sessió de retorn a la ciutadania explicant com s'aplicaran els criteris recollits en el procés participatiu al projecte de remodelació de la plaça i els seus voltants (previsió d’execució al 2022). Aquesta sessió de retorn serà oberta tant a les  persones que han participat al procés com a les que vulguin conèixer com serà la reforma prevista i resoldre els seus dubtes.

Per participar a la sessió només cal entrar el dimarts 18 de Maig a les 18:00 h al següent enllaç (plataforma Zoom):

https://cutt.ly/Ubx6GA2

Qualsevol dubte contacteu amb participacio@elprat.cat 

Abans de la sessió us recomanem que mireu l’informe provisional del procés participatiu:Informe provisional procés participatiu a la plaça Estany de Sant Maurici