Al febrer de 2021 es va iniciar un procés participatiu per dur a terme la remodelació i millora de la plaça de l'Estany de Sant Maurici. A continuació, podeu veure les fases que va tenir el projecte de la nova plaça.

L’Ajuntament del Prat té previst de remodelar la plaça de l'Estany de Sant Maurici durant l'any 2022. Els resultats del procés orientaran la nova estructura de la plaça i la definició dels seus usos futurs.

Objectiu

Conèixer l’opinió dels veïns i veïnes de la plaça sobre les seves preferències en la nova configuració d’aquest espai. Els resultats del procés orientaran la nova estructura de la plaça i la definició dels seus usos futurs.

Qui pot participar?

Aquest procés s’adreça, als veïns i veïnes que viuen a l’entorn de la plaça, les entitats de l'entorn i al seu teixit comercial.

Com es pot participar?

S'hi pot participar:

  • Elaborant propostes al web del Decidim
  • A través de l'enquesta d'usos al veïnat
  • Tallers ciutadans oberts

Metodologia

Mitjançant al web de Decidim El Prat s'informarà a la ciutadania sobre la remodelació de la plaça i es recolliran propostes.

Als tallers ciutadans es podrà debatre més àmpliament sobre com voldríeu que fos aquest espai. Els tallers estaran dinamitzats per persones expertes en metodologies participatives que vetllaran perquè tothom hi pugui fer les seves aportacions. A banda, l'enquesta recollirà els usos actuals de l'espai i els futurs usos que es podran donar.