Esteu aquí

Un 70% de les empreses d’instal·lacions i construccions pratenques realitzen formacions sobre rehabilitació energètica

La Casa de l’Energia i l'Àrea de Desenvolupament econòmic organitzen sessions informatives a mida i a demanda per empreses del sector: electricistes, fusters d’alumini, reformes, climatització, etc.

dijous, 22 abril, 2021 - 12:00

Saber si la nostra llar o edifici és eficient energèticament és molt important, ja que ens ajudarà a prendre les mesures oportunes per estalviar diners en la factura de la llum i, al mateix temps, assegurar-nos que la nostra activitat pot contribuir a lluitar contra el canvi climàtic si reduïm el consum d’energia i, per tant, les emissions de CO2.

Conscient d’aquesta necessitat, l’Ajuntament del Prat ha posat en marxa diversos serveis centralitzats a l’equipament municipal de la Casa de l’Energia. Entre ells, l’assessorament individualitzat per tota la ciutadania, comunitats veïnals o empreses per reduir la factura elèctrica i la instal·lació de plaques solars, entre d’altres.

Així, aquesta setmana, des d’aquest equipament i conjuntament amb l 'Àrea de Desenvolupament Econòmic, s’ha dut a terme una formació a equips especialitzats en instal·lacions i construcció sobre els millors materials i tècniques que n’hi ha actualment al mercat per rehabilitar els edificis. Durant la setmana que ve, dimarts 27 d’abril a les 17h, es farà un altre.

Sessió informativa a administradors de finques

També aquesta setmana s’ha desenvolupat una trobada entre els tècnics de la Casa de l’Energia i gairebé 10 administradors de finques. En aquest cas, s’ha posat el focus en el seu paper per proporcionar a les comunitats tota la informació possible sobre rehabilitacions energètiques així com l’acompanyament que es realitza des del propi Ajuntament.

Per aconseguir més informació de totes aquestes accions així com ajudes i subvencions en matèria energètica, cal que envieu un correu electrònic a casa energia@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...