Esteu aquí

Les Cases d’en Puig posen en marxa l’Aula de Ciutadania

dimarts, 12 gener, 2021 - 14:15

Els Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig  posen avui en marxa l’Aula de Ciutadania, un espai de formació per compartir coneixements i reflexions amb la ciutadania i les entitats del Prat.

L'Aula de Ciutadania està formada de diversos cursos, tallers, conferències i xerrades i té per objectiu oferir recursos a través del diàleg i la pràctica amb especialistes sobre diferents temàtiques.

La proposta formativa és amplia i diversa i s’organitza des dels diferents programes dels Serveis de Ciutadania: el programa de Feminisme, Participació, Nova ciutadania, Gent gran, Persones amb diversitat funcional, Convivència i civisme i també el programa de Drets humans, Pau i Justícia global.

Podeu consultar tota l’oferta formativa d’aquest trimestre a la pàgina de l’Aula de Ciutadania o descarregant el seu fulletó d’activitats.

Les inscripcions a totes les formacions es poden realitzar a partir del 18 de gener a través de la plataforma online.elprat.cat o a les Cases d'en Puig (pl. Agricultura, 4), tant presencialment com telefònicament al 93 379 00 50 ext. 5600

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...