Esteu aquí

Inscripcions 45a Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat: cita prèvia

45a Exposició Col·lectiva d

Un any més ens trobem davant l'Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat i ja en sumem 45 edicions! 

Anys què El Prat ha vist com multitud d'artistes, agents culturals i educatius, grups, entitats i veïnes i veïns acudien a la sala d'art del municipi per mostrar, fer pública i compartir, una petita part dels resultats de cada un dels processos artístics en què han estat immersos amb diverses intensitats i compromisos, amb maneres molt diferents d'entendre i de viure la pràctica artística però amb un interès comú en la creació visual i les expressions plàstiques.

La inauguració serà dissabte 25 de setembre i l'exposició romandrà oberta fins diumenge 7 de novembre.

 

Vols formar part de l'exposició? Consulta els criteris de participació!

 

Inscripcions i rebuda d'obra:

Com sempre, les inscripcions i entregues d'obra es faran de forma presencial al Centre d'Art Torre Muntadas entre el 6 i el 8 de setembre organitzades amb cita prèvia (contacta al 93.478.22.37 o a unzip@elprat.cat).

Tot i això, enguany també tenim una modalitat en línia. Descarregueu el formulari d'inscripció, el qual s'ha de tramitar de forma exclusiva al web de la Seu electrònica de l'Ajuntament del Prat (més informació a l'oficina OAC360º). 

 

--

NOTA: *El Centre d’Art Torre Muntadas romandrà tancat per vacances del 31 de juliol al 31 d’agost (ambdós inclosos). Pots trucar-nos al setembre o enviar-nos un mail al que et donarem resposta a la tornada. 

Activitats relacionades

D'Artacán y los Tres Mosqueterros

Tipus: Cinema
Quan: 19/09/2021
On: Cinema Capri

Tiempo

Tipus: Cinema
Quan: 19/09/2021
On: Cinema Capri