Esteu aquí

Les activitats d’estiu infantils i juvenils tornen adaptades al context sanitari

Enguany caldrà seguir diferents mesures de protecció per fer unes activitats que, més que mai, seran molt valuoses per ajudar a superar les implicacions de la crisi social i econòmica que vivim

Banner Activitats Estiu 2020

dimecres, 3 juny, 2020 - 12:15

Tornen les activitats d’estiu infantils i juvenils. Ara més que mai, i amb l’objectiu d’acompanyar els infants i el jovent pratenc en l’actual context de crisi sanitària, social i econòmica, l’Ajuntament i entitats de la ciutat han organitzat un programa d’activitats adaptat a les circumstàncies actuals d’alerta sociosanitària. Les activitats arrencaran el 29 de juny, sempre i quan el Prat es trobi en fase 3 de desescalada, i les inscripcions arrenquen el 9 de juny.

Aquestes activitats són una eina educativa de primer ordre i una gran oportunitat per gaudir d’un lleure de qualitat i amb transmissió de valors, així com per facilitar la conciliació de les obligacions familiars. Això és especialment important per als infants i adolescents d’entorns socioeconòmics més desfavorits.

Enguany, les activitats tindran una triple funció: ajudar a assumir i processar emocionalment les implicacions de la crisi, recuperar la convivència presencial amb altres infants, i fer aprenentatges específics d’autoprotecció i nous hàbits.

L’estiu passat, les activitats van accollir 3.000 participants repartits en més d’11.000 inscripcions.

A partir del 29 de juny

Les activitats d’estiu 2020 començaran el 29 de juny sempre que al Prat ens trobem, almenys, a la fase 3 de la desescalada.

L’Ajuntament s’encarregarà de la desinfecció diària de tots els espais i dotarà totes les entitats i equips de monitoratge del material de prevenció que indica la Generalitat: mascaretes, guants, gel, sabó i termòmetres.

Mesures de protecció

Se seguiran les indicacions sobre mesures de protecció de la Direcció General de Joventut:

  • Mantenir la distància de 2 m entre persones.
  • Ús de la mascareta.
  • Creació de grups de convivència tancats d’un màxim de 10 persones, amb un monitor de referència, que no interactuaran amb altres grups.
  • Es faran circuits segurs d’entrada i sortida de les activitats.

L’Ajuntament oferirà una formació específica per als professionals sobre mesures higièniques i altres recursos online perquè puguin gestionar la situació de la millor manera possible.

Inscripcions a partir del 9 de juny a:

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...

dimarts, 23 abril, 2024 - 13:15

Acte de lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi 2024 del CFA Terra Baixa

El centre entrega també els guardons del concurs GIMPJordi d’elaboració de...