Esteu aquí

El LECXIT posa a disposició d'escoles i ciutadania recursos didàctics entorn de la lectura

Es publiquen 8 propostes audiovisuals perquè els infants puguin gaudir de la lectura des de casa

dijous, 30 abril, 2020 - 11:00

A causa del context de confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19, no es pot seguir amb el dia a dia habitual del projecte LECXIT. Malgrat aquesta situació sobrevinguda, hi ha la voluntat de seguir amb el projecte per tal d’incrementar l'èxit educatiu dels infants a través d’un treball de millora de la comprensió lectora i del gust per la lectura. Tot i que ho farem d’una altra manera.

És per això que el projecte LECXIT del Prat de Llobregat, que forma part del Programa Interseccions, us anima a participar en les diferents activitats relacionades amb la lectura en càpsules audiovisuals. La Carla i l’Adrià, dinamitzadores del LECXIT a les vuit escoles del Prat on es desplega el projecte, ens presenten diverses històries, jocs i tallers de tota mena per tal de gaudir de la lectura en familia. Apareixen dracs i altres éssers fantàstics, personatges misteriosos, històries esbojarrades i molta creativitat. Així doncs, diàriament, del 27 d'abril a l'11 de maig, aniran descobrint-se a les xarxes socials d'Interseccions i El Prat Educació els vídeos que s'han preparat.

Podeu trobar tots els vídeos al canal de youtube d'Interseccions en aquesta llista de reproducció, així com a l'espai web del LECXIT del Departament d'Educació (accediu-hi aquí). A més, aquests vídeos ja s'han posat a disposició dels centres educatius que formen part del projecte LECXIT i funcionen com a recurs didàctic per a l’alumnat.

Des de l'equip del projecte esperem fer-vos el confinament més divertit acompanyant-vos al món dels llibres, ara des de les xarxes. Ens trobareu al twitter de @ElPratEducació i @interseccions__, al facebook de @ElPratEducació i @Interseccionselprat i a l'instagram de @elprateducacio i @interseccionselprat. Ens reunim i comuniquem a les xarxes i us animem a compartir les vostres impressions, els vostres personatges preferits, ensenyar els vostres dibuixos... amb les etiquetes: 

#AlPratEnsCuidem

#AlPratEnsLlegim

#EnsQuedemLlegint

#IntersECCions

#ElPratEduca

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...