Esteu aquí

Els avis i àvies de la residència municipal Penedès animen amb un vídeo els infants del Prat a fer-los arribar els seus missatges

Les persones grans de la residència municipal d’avis Penedès del Prat de Llobregat han gravat i compartit un vídeo per tal d’animar els nens i nenes de la ciutat a fer-los arribar els seus escrits o dibuixos.

Imatge vídeo Residència Penedès

dijous, 19 març, 2020 - 14:30

Les persones grans de la residència municipal d’avis Penedès del Prat de Llobregat han gravat i compartit un vídeo per tal d’animar els nens i nenes de la ciutat a fer-los arribar els seus missatges, en forma d'escrit o de dibuix.

Amb aquesta iniciativa, volen expressar que, tot i que no puguin rebre visites a la residència per prevenir el contagi del coronavirus, tenen ganes i volen seguir compartint emocions i experiències amb la resta de veïnat del Prat, i en concret amb els més petits.

Aquesta iniciativa intergeneracional també permetrà els nens i nenes compartir les seves emocions al voltant de la situació que estem vivint i expressar la seva solidaritat i afecte cap les persones grans, transmetent-los que no estan soles i que la ciutat està al seu costat en aquests moments difícils. En aquests moments, a la residència hi viuen 29 persones.

Tots els infants que vulguin enviar un escrit o un dibuix a les persones grans de la residència ho poden fer al correu voluntariat@elprat.cat. El material també es penjarà al web elprat.cat/alpratenscuidem.

A partir d’aquesta iniciativa, es valorarà si fer-la extensiva posteriorment a més persones grans de la ciutat que es puguin sentir en la mateixa situació d’aïllament o soledat no volguda, molt especialment en aquests dies de confinament.

Podeu veure el vídeo dels avis i àvies de la residència municipal Penedès al canal de Youtube de l'Ajuntament del Prat. 

 

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...

dimarts, 23 abril, 2024 - 17:30

El Festival Jove AltraVeu arriba a la seva 12a edició!

L'esdeveniment està organitzat per i per al jovent del municipi

dilluns, 22 abril, 2024 - 14:15

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8...