Esteu aquí

El CatSalut ofereix a la ciutadania un servei d’atenció sanitaria online

Aquest servei es presta a través de l’espai virtual “La meva salut” i les persones que s’hi vulguin donar d’alta poden trucar al telèfon 900 053 723.

dimarts, 17 març, 2020 - 14:15

El Servei Català de la Salut (CatSalut) posa a disposició de la ciutadania un servei d’atenció sanitària no presencial. Aquest servei es presta a través de l’espai virtual “La meva salut” i les persones que s’hi vulguin donar d’alta poden trucar al telèfon 900 053 723.

A través de l’espai on line “La meva salut”, els usuaris i usuàries podran fer consultes al seu metge o metgessa, descarregar-se plans de medicació (receptes) amb què acudir a la farmàcia, consultar i descarregar-se resultats de proves, informes i diagnòstics o gestionar visites (per exemple per a a la seva anul·lació si no són per motius urgents).

Per a més informació, es pot consultar el web http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens