Esteu aquí

S’anul·len les activitats de Turisme i Territori com a mesura de contenció davant de la Covid-19

L’Ajuntament activa en fase d'alerta el pla d'emergències municipal i decreta el tancament de la majoria de serveis i equipaments

dimarts, 17 març, 2020 - 12:30

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, va decretar el passat 12 de març l’activació en fase d’alerta del Pla bàsic d’emergència municipal. Després de la declaració de l’estat d’alarma a tot l’estat, s’ha regulat en un ban municipal, que es pot consultar aquí, el funcionament de la ciutat mentre duri aquest estat d’alarma.

Com a norma general la ciutadania ha de romandre a les seves cases per evitar contagis i només pot sortir en cas que sigui estrictament necessari i de forma individual. També s’ha decretat el tancament de bars i restaurants, pubs i discoteques, teatres i cinemes, gimnasos, centres comercials, i altres locals on es realitzen activitats de lleure i d'oci.

En concordança amb aquestes mesures, s’han anul·lat les visites guiades organitzades des de Turisme i Territori durant al menys les dues properes setmanes. L’accés als Espais Naturals del Riu estarà tancat al públic i l’oficina de turisme de Can Camins també romandrà tancada fins a nou avís.

La Jugatecambiental de l’AMB, que tenia lloc cada cap de setmana al parc Nou i al parc del Riu, també ha estat suspesa, així com les visites guiades i les activitats familiars del CRAM, que està tancat al públic.

Aquestes mesures tenen per objectiu evitar la propagació de la malaltia a fi de garantir la capacitat de resposta dels serveis de salut a l’hora d’atendre els casos que necessitin assistència mèdica i estaran vigents com a mínim dues setmanes, mentre duri l’estat d’alarma.

L’Ajuntament del Prat ha habilitat una pàgina web amb informació actualitzada sobre la situació a la ciutat, les mesures preses per aturar el virus i assistir les persones que ho requereixin i les recomanacions a seguir. A banda, també ha engegat la campanya #AlPratEnsCuidem que, a part d’oferir informació de servei, vol visualitzar les iniciatives municipals i ciutadanes destinades a crear una xarxa solidària i de suport mutu que vagin sorgint.

Compartir

Noticies relacionades

Del Prat al plat

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

Arriba ‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...

dilluns, 15 abril, 2024 - 10:00

La 9a edició de la FiraTapa Carxofa Prat tanca les Festes de la Carxofa 2024

L'Ajuntament del Prat i l’AGT tornen a organitzar aquesta festa gastronòmica...