Esteu aquí

Classe del Servei de Mediació de l’Ajuntament a l’alumnat d’un grau superior en Integració

A través d’un role play es van ensenyar els circuits d’intervenció dels serveis de mediació ciutadana i reparadora

dimecres, 11 març, 2020 - 11:30

El passat dimecres 4 de març, a les Cases d’en Puig, el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària de l’Ajuntament del Prat va acollir a l’alumnat del cicle formatiu de grau superior en Integració de l’Institut La Bastida, de Santa Coloma de Gramenet. L’alumnat està cursant una assignatura sobre mediació comunitària i volien aprendre com funciona el Servei de Mediació a la nostra ciutat. 

En dues sessions, una al matí i una a la tarda, l’alumnat de Santa Coloma va poder conèixer el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària i el programa de Mediació Reparadora. 

La classe magistral es va dur a terme mitjançant l’escenificació d’un cas gestionat pel Servei de Mediació. A partir d’aquest role play es va donar lloc a un diàleg participatiu sobre què es fa des dels serveis, els diferents circuits i característiques de cadascun d’ells i els principis de la mediació.

Més informació 

El Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària és gratuït i aborda tota mena de conflictes relacionats amb la convivència quotidiana dins del municipi. S'ubica a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) i s'hi pot contactar presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del correu mediacio@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...