Esteu aquí
Amb cullera i per sucar-hi pa
Estofats, al forn, amb suc, amb cullera, per sucar-hi pa, etc. Vine a redescobrir aquelles receptes tradicionals de la nostra cultura, a posar-les en pràctica i a menjar-te-les!
La cuina mediterrània ibèrica és rica en receptes i productes. La influència de la cultura del fast food (menjar ràpid) ha pogut portar a una pèrdua de coneixements al voltant dels receptaris tradicionals, al dur-se menys a la pràctica en les generacions nascudes els últims anys. Recuperem i posem en pràctica aquests coneixements que conviden a gaudir dels fogons, a compartir taula i a donar plaer al paladar.
Tallerista: Josefa Pérez
-
Accessible
Cursos relacionats
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Arrossos i fideuades (Grup 2)
Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 03/06/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Tastets dels sud-est asiàtic
Tipus: Cuina
Quan: 09/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes