Esteu aquí
"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?
Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?
Talleristes:
Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social
Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.
-
Accessible
Cursos relacionats

Costura a màquina
Tipus: Manualitats
Quan: 06/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Iniciació als aeris: teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 08/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Patés vegans: idees originals per dipejar
Tipus: Cuina
Quan: 08/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Costura júnior
Tipus: Manualitats
Quan: 08/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes