Esteu aquí

"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?

Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?

Talleristes:

Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social

Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.

  • Accessible

Cursos relacionats

Cuinant la memòria

Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Taller de construcció de "cajón" flamenc

Tipus: Manualitats
Quan: Del 12/11/2025 al 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Sopes asiàtiques

Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes