Esteu aquí

Jornada amb joves per compartir experiències sobre els estudis postobligatoris

dimecres, 15 maig, 2019 - 11:00

El 9 de maig es va celebrar la II Jornada Joves amb Futur, un acte impulsat pel departament d’Educació de l’Ajuntament del Prat, el Servei Educatiu del Departament d’Educació de la Generalitat i l’Associació SaóPrat, en col·laboració amb el Pla d’Actuació de Sant Cosme.

Durant la trobada es van compartir algunes experiències i es va reflexionar sobre aquells aspectes que incideixen positivament a l’hora de cursar estudis postobligatoris. Es van mostrar als nois i noies de la ciutat diferents experiències de la mà dels mateixos protagonistes que van compartir amb la resta la seva trajectòria formativa i laboral.

La jornada va començar amb un joc de preguntes i respostes amb les quatre persones joves que aportaven la seva experiència, i a continuació es va obrir un torn obert de paraula. Finalment, es va explicar un conte popular per compartir una idea: el que puntualment ens aporta un benefici, a llarg termini ens pot fer dependents i ens dificulta avançar. Per això es va concloure que és important tenir disponibilitat per aprendre i millorar constantment. 

L’activitat es va organitzar en el marc del Projecte de suport a la postobligatòria i del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...