Esteu aquí

El ple municipal del Prat acomiada Lluís Tejedor després de 37 anys com a alcalde

Tots els grups polítics li agraeixen el compromís, la feina i la capacitat de treball per a la ciutat

dijous, 9 maig, 2019 - 08:45

El ple municipal de l'Ajuntament del Prat celebrat ahir va ser especial. Tots els regidors i regidores van acomiadar dempeus i aplaudint Lluís Tejedor, en el seu darrer ple després de 37 anys com a alcalde. Els i les portaveus dels diferents grups polítics van tenir paraules d'agraiment per la feina feta per l'alcalde durant tots aquests anys, el compromís amb el Prat i la seva capacitat de treball. 

Per la seva banda, un Lluís Tejedor emocionat va donar les gràcies a la ciutadania per la confiança que li ha donat durant tots aquests anys, així com el suport del teixit social i del personal municipal. També va agrair la lleialtat dels companys i companyes del govern municipal, del seu partit i de la resta de grups municipals. L'alcalde va demanar als propers representants politics que sorgiran de les eleccions que vetllin per la institució i per la ciutadania. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...