Esteu aquí

El programa IntersECCions estrena secció mensual a El Prat Ràdio

S'emet en directe els dimecres de la quarta setmana de cada mes, a les 11.30 h

IntersECCions_arts_Planeta_Prat.jpg

dimecres, 6 març, 2019 - 11:00

Aquest curs 2018 - 2019 el programa IntersECCions ha iniciat una col·laboració amb l'emissora municipal El Prat Ràdio a través d’una secció mensual on es parla sobre el desplegament i les accions del programa dins del magazine informatiu Planeta Prat. Es tracta d'una oportunitat per donar veu a persones i comunitats implicades en les diverses accions dels diferents àmbits d'aquest programa de ciutat d'educació i cultura i que, al mateix temps, posa de relleu el seu caràcter transversal i polièdric.

En la pluralitat de mirades i la diversitat de protagonistes que participen en els diferents programes de ràdio emesos, i que s’emetran, es vol fer palès les riqueses de relacions i d'interseccions que el programa genera i també la seva dimensió de projecte de ciutat que enxarxa diferents comunitats.

El programa de ràdio s’emet en directe els dimecres de la quarta setmana de cada mes, a les 11.30 h. Durant aquest curs es faran 7 programes que cadascun d'ells a profundiran sobre un àmbit de treball del Programa IntersECCions: educació en les arts, lectura, coneixement de la ciutat, anglès i científic tècnic digital. 

Pròxims programes

20 de març a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit de lectura

17 d'abril a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit de coneixement de la ciutat

29 de maig a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit d'anglès

26 de juny a les 11.30 h: Coneixem les diferents accions de l'àmbit científic tècnic digital

Recupereu els programes emesos

  • 23/01/2019. Presentació de la secció sobre el Programa IntersECCions. De la mà de Cristina Castells, directora d'IntersECCions, i Pilar Eslava, tinenta d'alcalde i regidora d'Educació, coneixerem com ha estat el desplegament d'IntersECCions fins al moment. Escolteu el programa aquí
  • 20/02/2019. Explicació dels diferents projectes de l'àmbit d'Educació en les Arts d'IntersECCions. Ens acompanyen la Marta Ardiaca, responsable d'àmbit d'Educació en les Arts d'IntersECCions; l'Alba Tor, coordinadora operativa d'àmbit d'Educació en les Arts d'IntersECCions; Daniel Gasol, coordinador dels projectes d'Arts Visuals i membre de l'Associació d'Amics de l'Art del Prat i Sara Pérez i Laura Tamayo, educadores de l'Escola d'Arts en viu del Prat que desenvolupen els projectes de Teatre i Entreinstruments. Escolteu el programa aquí

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...