Esteu aquí

Activat un avís preventiu per alta contaminació a l'àrea metropolitana

dimarts, 26 febrer, 2019 - 14:00

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat està fent un seguiment dels nivells de contaminació a l'àrea metropolitana, que ja fa hores superen els valors recomanats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Per això, Protecció Civil ha activat un avís preventiu per episodi d’alta contaminació.

L’AMB recomana l’ús del transport públic

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha enviat a tots els ajuntaments metropolitans la comunicació de l’activació de les mesures previstes en el protocol per als episodis ambientals d’elevada contaminació atmosfèrica. Entre altres coses, es recomana fer els trajectes a peu o amb bicicleta escollint carrers poc freqüentats pel trànsit, i en cas d’haver de conduïr fer-ho de forma eficient. 

Pel que fa a l’àmbit de la construcció, el protocol de l’AMB recomana incrementar la freqüència d’aplicació de reg (amb aigua freàtica o reutilitzada, sempre que sigui possible), minimitzar els desplaçaments de vehicles i maquinària i aturar els treballs de moviment de terres i dels enderrocs. 
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...