Esteu aquí

Més de 15.000 persones van rebre formació en hàbits saludables i consum el curs passat

L'Educació per a la salut, eix vertebrador de les polítiques municipals de Salut Pública i Consum

"Prevenir l’ansietat en situacions difícils" es va fer de manera pilot a l’Institut Baldiri Guilera i l’Institut Ribera Baixa, el curs passat

divendres, 19 octubre, 2018 - 07:00

Els Serveis de Salut pública i Consum de l’Ajuntament del Prat ofereixen als centres educatius, entitats  i col·lectius formació gratuïta en l'adquisició d’hàbits saludables.

Podeu fer una ullada al catàleg El Prat Educa 2018-2019 (apartats Educació per a la Salut  i Assessorament i suport sobre programes de salut als centres).

Durant el curs anterior, més de 15.000 persones entre alumnat, professorat i famílies es van beneficiar de les diferents sessions organitzades.

Àmbits formatius com la  tinença responsable d’animals, consum, cuina i alimentació saludable, vacunació escolar, prevenció de la càries, valoració de menus escolars, primers auxilis, cardioprotecció, gestió emocional, afectivitat, relacions i sexualitat, prevenció de les conductes addictives, etc. són plenament consolidades al nostre municipi, en totes les franges d'edat.

Novetats del curs 2018-2019

Amb la voluntat d’actualitzar i renovar constantment l'oferta, l’equip dels Serveis municipals de Salut Pública i Consum  han dissenyat les novetats següents per a aquest curs:

- Educació infantil: “Àvia, avi, recordem en conjunt”-  Batxillerat: Afrontar l’ansietat en situacions difícilsEscollim en les relacions afectives i sexuals?

Més informació a elprat.cat/salut  i/o salut@elprat.cat

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...