Esteu aquí

Celebrada la I Jornada “Joves amb futur”

Jornada "Joves amb Futur", 2018

Imatge de la Jornada

dilluns, 25 juny, 2018 - 13:30

El 15 de juny passat es va celebrar la I Jornada "Joves amb Futur", un acte impulsat pels departaments d’Educació, Serveis Socials i el Pla d’Actuació Sant Cosme de l’Ajuntament del Prat, i el Servei Educatiu del Departament d’Ensenyament, en col·laboració amb SAÓ Prat.

Durant la trobada es van compartir algunes experiències viscudes i es va reflexionar sobre aquells aspectes que incideixen positivament a l’hora de cursar estudis postobligatoris. Es van mostrar als nois i noies de la ciutat diferents experiències de la mà dels mateixos protagonistes, que van explicar la seva trajectòria formativa i laboral, posant especial èmfasi en el voluntariat i el lleure com a mitjà d’iniciació a la vida professional.

La jornada va començar amb un joc de preguntes i respostes sobre les quatre persones referents; tot seguit, aquestes mateixes persones van explicar la seva experiència personal i, a continuació, es va obrir un torn obert de paraula.

Finalment, es va llegir el conte “El elefante encadenado”, de Jorge Bucay, que es va entregar a totes i tots els participants com a record de la trobada.

L’activitat es va organitzar en el marc del Projecte de suport a la postobligatòria i del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...