Esteu aquí

Durant l’estiu, quins són els hàbits saludables imprescindibles?

Protecció solar, primers auxilis, solidaritat, jocs i gaudi a l’Aula de Salut de juny, juliol i agost 2018

divendres, 1 juny, 2018 - 13:30

Arriba l’època estiuenca, el bon temps, amb moltes ganes de gaudir del sol, la platja, piscina... en general, d’estar a espais oberts i complaure’s de l’estiu.

Protecció solar

Però cal que ens protegim, especialment, joves i adolescents, per tal de prevenir les malalties associades a la sobreexposició solar. És per això que l’Aula de Salut d’estiu posa molt d`èmfasi en les tasques de formació, sensibilització i protecció solar. Amb la novetat, enguany, de la proposta formativa Com protegir els infants del sol adreçada, sobretot, a monitoratge de les activitats d’estiu infantils, però oberta a tothom (el proper 18 de juny) a càrrec de l’Equip d’Atenció Primària del Prat. I el diumenge, 1 de juliol, amb motiu del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, hi haurà una metgessa que revisarà pigues i taques a la pell, a tothom que s’hi apropi a la platja del Prat; amb la col.laboració de la Junta Local Catalunya contra el Càncer (AECC).

Primers auxilis i cardioprotecció

La tasca formativa sobre primers auxilis i cardioprotecció continua i és per això que hi haurà dos propostes formatives, el 6 i 11 de juny, promogudes pel Grup Areola del Prat, adreçades a públic familiar amb infants de 0 a 3 anys, però oberta igualment a tothom.

Solidaritat i salut van de la mà, per això us animem a apropar-vos a la taula informativa d’ALCER que amb motiu del Dia de la donació d’òrgans i teixits, organitza el proper 7 de juny, al mercat del barri de Sant Cosme.

Joc i gaudi a la platja

I sobretot, gaudiu de la platja i de les activitats lúdiques organitzades com ara la jornada Socorrista per un dia (els dies 11 i 19 de juliol, adreçada a infants de 6 a 12 anys) i Descobrir la platja jugant (dissabte 11 d’agost).

Totes les activitats Viu l’estiu #Viulestiualprat les podeu consultar aquí

Cartell Aula de Salut Estiu 2018

Cartell Aula de Salut Estiu 2018 (pdf - 6628387 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...