Esteu aquí

La Festa del Prat Solidari se celebrarà dissabte a la pl. de Catalunya

A partir de les 18 h, la celebració arribarà a la 25a edició

dijous, 31 maig, 2018 - 12:30

La Festa del Prat Solidari se celebrarà dissabte 2 de juny a la pl. de Catalunya, a partir de les 18 h. La festa, que arriba a la 25a edició, vol visualitzar la tasca que desenvolupen les diverses entitats de la ciutat que porten a terme projectes d’Educació per a la Justícia Global i de Cooperació al Desenvolupament al territori i alhora ofereix un seguit d’activitats, en un entorn festiu i lúdic. 

El principal eix de les accions de la festa és ajudar   reflexionar sobre les desigualtats i injustícies al món, la vulneració dels drets humans i la cultura de la pau.

Programa de la jornada

  • A partir de les 18 h: Activitats infantils, The real pursuit, organitzada per La Creu Roja; Jocs a cegues, organitzada per la Fundació Ramon Martí Bonet; i tallers d’ activitats sobre els Drets Humans, a càrrec de l’Esplai El Globus.
  • El Prat amb El Sàhara instal·larà l’habitual haima o tenda sahrauí, on es podrà tastar un te o decorar-ses les mans amb henna.
  • A partir de les 19 h: Circ: Rojo, de la Cia Mireia Miracle. Espectacle visual i plàstic, el camí d'un clown, un viatge cap els límits, una al·legoria de la situació que viuen les persones refugiades.
  • Espectacle de pallassos amb Contaminado sonrisas, entitat que porta a terme diversos projectes als campaments per als infants refugiats al Sàhara i al Líban.
  • A partir de les 21 h: Cançons de pau amb The Gospel Prat Project
  •  A partir de les 21.40 h:  Actuació musical amb Carena, un quintet de música en un viatge continu que transita per illes amb aires de bolero i navega per llocs propers amb sonoritats de ritmes ibèrics. Carena neix de la necessitat d'explicar històries de diversos llocs del món, a través de les cançons. 

També hi haurà mostra gastronòmica i d’artesania durant tota la jornada. I qui tingui ulleres en bon estat que ja no faci servir les podrà portar per al projecte “Visió per a tothom”
 


 

Compartir

Noticies relacionades

Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...

dimarts, 23 abril, 2024 - 17:30

El Festival Jove AltraVeu arriba a la seva 12a edició!

L'esdeveniment està organitzat per i per al jovent del municipi