Esteu aquí
De l'hort a la taula
Aprendrem a preparar diferents receptes (entrants, plats principals i postres) fent servir productes de l'hort i de temporada. Aprofitant que la primavera ja arriba, traurem tot el partit als productes que ens ofereix l'horta: faves, pèsols, espàrrecs, maduixes, cireres, nespres, albercocs... Cuinarem receptes saludables i nutritives, fàcils i ben bones, que transportaran l'hort a la vostra taula.
Tallerista: Laura Casero
-
Accessible
Cursos relacionats
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Arrossos i fideuades (Grup 2)
Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 03/06/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Tastets dels sud-est asiàtic
Tipus: Cuina
Quan: 09/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes