Esteu aquí

Alimentació i son enceten el cicle de xerrades sobre salut i benestar a les escoles bressol

Les sessions, obertes a tota la ciutadania, comencen al novembre i tenen lloc a les diferents escoles bressol de la ciutat

divendres, 27 octubre, 2017 - 08:45

L'infant en els seus primers anys de vida estableix les bases del seu desenvolupament. La relació amb l'entorn i la seva família l'ajudaran en aquest procés. I és per això que, per segon any consecutiu, aquest curs escolar 2017-2018 es torna a inciar, a partir del 6 de novembre, el cicle de xerrades Salut i Benestar a la primera infància per a famílies d’infants de 0-3 anys a les escoles bressol del Prat ostre municipi. El primer trimestre es dedica a Alimentació i son

Un bon descans i una bona alimentació no només permeten viure la vida amb més energia, sinó que propicien un millor desenvolupament intel·lectual, emocional i social. En aquesta xerrada es parla de com crear uns hàbits d’alimentació i una cultura de la son, que ens permetin viure i afrontar la vida, sentint-nos forts i estimats.

Aquest cicle de xerrades l'organitzen conjuntament els departaments municipals de Salut Pública i Educació i de nou hi col·labora el CDIAP. El cicle esteà obert a totes les famílies que vulguin participar. 

Després de l’alimentació i la son es continuarà al febrer amb la gestió emocional i finalitzarà al mes de maig amb el joc com a motor de desenvolupament.

Les xerrades, oberta a tota la ciutadania, tenen lloc a les diferents escoles bressol de la ciutat, en diferents dates, fins al 22 de novembre.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç o bé al telèfon 93 379 00 50 o a les escoles bressol municipals.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...