Esteu aquí

Activitats i tallers per gaudir de la platja del Prat amb cura, seguretat i salut

Durant els mesos de juliol i agost

divendres, 30 juny, 2017 - 11:30

La platja del Prat és l’espai d’esbarjo per excel·lència per a una bona part de pratenques i pratencs. Per això, l'Ajuntament i algunes entitats de la ciutat han preparat tot un seguit d'activitats i tallers per conscienciar els banyistes sobre la cura de cos, la salut, la seguretat i el respecte pel medi ambient a l'àmbit de la platja. Més informació a Salut Pública i Consum de l'Ajuntament del Prat de Llobregat A/e: salut@elprat.cat 

Activitats programades

  • Nedar amb seguretat. Tots els dimecres de juliol, de 9 a 10 h. Activitat adreçada a persones adultes que vulguin gaudir dels beneficis de saber nedar correctament i amb seguretat (corrents marins, onades...) amb socorristes i monitoratge.
  • Dia Europeu de la Prevenció  del Càncer de Pell. Diumenge 2 de juliol al matí. Tallers per aprendre a gaudir del sol sense riscos. Amb la col.laboració de la Junta Local del Càncer i l'Institut Català de la Salut
  • Socorrista per un dia. Dijous 6 de juliol i dimecres 19 de juliol al matí. Taller per conèixer quina és la tasca del socorrista. Per a infants de 6 a 12 anys.
  • Dia del medi ambient. Dissabte 29 de juliol. Campanya de platges netes.
  • Dissabte 19 d’agost al matí. Joc similar a l’oca per descobrir com gaudir de la platja coneixent-ne els riscos. Per a la canalla.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...