Esteu aquí

Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.

Tallerista: Diego Molina

  • Accessible

Cursos relacionats

Cuina antiinflamatòria

Tipus: Cuina
Quan: Del 14/10/2025 al 04/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Accessoris de ceràmica per a joves

Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

KIT: Gamepad!

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 18/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cuina Junior: primers plats

Tipus: Cuina
Quan: Del 18/10/2025 al 25/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes