Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats

Cuina antiinflamatòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 14/10/2025 al 04/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades

Accessoris de ceràmica per a joves
Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

KIT: Gamepad!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 18/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Junior: primers plats
Tipus: Cuina
Quan: Del 18/10/2025 al 25/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes