Esteu aquí

Tret de sortida per al Carnaval a Sant Cosme

La rua de la comunitat educativa i l’enterrament de la sardina, actes principals de la festa al barri

Carnaval a Sant Cosme

dijous, 23 febrer, 2017 - 14:00

El Carnaval arriba a Sant Cosme i el barri s’omple de color i alegria per celebrar aquesta festa. Les disfresses ja estan preparades i la il·lusió a punt per emprendre el vol i gaudir d’unes de les celebracions més divertides de l’any.

Actes

La primera de les activitats és aquesta tarda, el berenar per la gent gran, a l’equipament Cívic El Prat de Llobregat - Delta, organitzat pel Casal de la Gent Gran Delta del Llobregat. L’horari d’inici està previst per les 17:30 h.

El divendres 24 de febrer, a partir de les 10 h, començarà un dels plats forts, la Rua de la Comunicat Educativa, sota el nom: “S’aixeca el teló a Sant Cosme”, organitzada per la Taula Comunitària de Sant Cosme, on participen escoles, veïns, veïnes, grups i entitats dels barri. 

Pel que fa al dissabte 25, l’esplai del GISC convoca, a les 16.30 h, als infants per anar junts a la rua infantil. On també desfilaran els Amics Pota Blava i la Llar Hebre. 

Dimarts 28, el Programa de lleure de la Gent Gran organitza un ball amb orquestra per a la gent gran que inclou una desfilada de disfresses. L’acte es durà a terme a l’equipament Cívic El Prat de Llobregat-Delta a les 16:30 h.

Per últim, i com a fi de festa, el dimecres 1 de març es farà l’enterrament de la sardina a la plaça de Vila. Es per això que des de l’equipament Cívic El Prat de Llobregat - Delta sortirà a les 17.15 h un grup de ploraners i ploraneres, vestits de rigoròs dol, per tal de mostrar el seu condol per la mort del Rei carnestoltes i sumar-se a la processó.  
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...