Mulla't per l'Esclerosi Múltiple!

Objectiu del projecte

Et mulles per l’esclerosi múltiple el diumenge 14 de juliol?

Més de 600 piscines arreu de Catalunya celebraran el Mulla’t el diumenge 14 de juliol i perquè sigui un èxit, ens agradaria poder comptar amb unes hores del teu temps. L’objectiu és conscienciar tothom sobre l’esclerosi múltiple, recaptar fons per lluitar contra la malaltia i gaudir formant part d’un acte solidari amb els teus.

Què és l’Esclerosi Múltiple?

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central. És la segona causa de discapacitat en persones joves, no en coneixem la causa i avui encara no té cura. Només a Catalunya afecta a més de 9000 persones, 3 de cada 4 són dones, es diagnostica entre els 20 i els 40 anys i els seus principals símptomes són la fatiga, trastorns visuals i cognitius i dificultats de mobilitat .

Qui som?

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer fa 30 anys a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Treballem amb l’objectiu d’aturar l’impacte de la malaltia en la vida diària de les persones i el seu entorn.

El Mulla’t

El Mulla’t és una acció de reconeixement a una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible. Aquest any centrarem els esforços en conscienciar a la societat sobre els anomenats símptomes invisibles, que sovint passen desapercebuts tot i afectar més directament al benestar i a la qualitat de vida de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Com pots ajudar-nos a dinamitzar una piscina?

Participar al Mulla’t és molt fàcil!

  • Busca una piscina que participi al Mulla’t a prop de casa teva.
  • Inscriu-te com a voluntari/a a mullat.fem.es/participa/voluntaris
  • Anima a la gent a nedar metres solidaris, ofereix informació sobre l’esclerosi múltiple i ajuda’ns a recaptar fons amb els nostres articles solidaris.

Un cop acabada la teva tasca podràs seguir gaudint de la piscina!

Pots consultar les piscines a mullat.fem.es/activitats o enviant-nos un e-mail a jlazaro@fem.es

Tens alguna idea per mullar-te?
Si se t’acudeix alguna manera de col·laborar, explica’ns com t’agradaria mullar-te per l’esclerosi múltiple escrivint-nos un e-mail a jlazaro@fem.es

Moltíssimes gràcies!

A qui s’adreça?

Qualsevol persona interessada en sensibilitzar la població sobre la malaltia i col·laborar en la recaptació de finançament per la causa.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Què vol dir fer voluntariat?

Animeu-vos a formar part del voluntariat. Hi ha moltes maneres de participar!

Activitats a El Tamariu

Formeu part de l’equip d’El Tamariu tot col·laborant en diferents activitats.

ANTENES. Al Prat no estic sol / sola.

Acompanya persones que viuen en situació de soledat no desitjada .

Voluntariat per al programa “Calor i cafè”

Acompanyeu persones amb problemes d’addiccions en la seva recuperació quotidiana.