Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats

Costura a màquina
Tipus: Manualitats
Quan: 06/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Iniciació als aeris: teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 08/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Patés vegans: idees originals per dipejar
Tipus: Cuina
Quan: 08/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Costura júnior
Tipus: Manualitats
Quan: 08/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes