Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
Sopes asiàtiques
Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: Del 18/11/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
KIT: Animació!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 22/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Hamburgueses vegetals: idees de tall sense carn
Tipus: Cuina
Quan: 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes