Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats

Arracades de microganxet
Tipus: Manualitats
Quan: 01/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Orxata i begudes refrescants
Tipus: Cuina
Quan: 02/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Tastet de circ juvenil: acrobàcies i equilibris
Tipus: Circ
Quan: 03/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Carpaccios i amanides amb fruites
Tipus: Cuina
Quan: 03/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes