Esteu aquí

Tothom a taula!

Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Aprèn a fer el teu batut!

Tipus: Cuina
Quan: 30/06/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Activitat Cancel·lada

Ganxet: Bossa per la platja

Tipus: Manualitats
Quan: Del 30/06/2022 al 14/07/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Gaspatxos i cremes fredes

Tipus: Cuina
Quan: 04/07/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Còctels de pel·lícula

Tipus: Cuina
Quan: Del 04/07/2022 al 11/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes