Esteu aquí

Tothom a taula!

Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Arracades de microganxet

Tipus: Manualitats
Quan: 01/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Orxata i begudes refrescants

Tipus: Cuina
Quan: 02/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Carpaccios i amanides amb fruites

Tipus: Cuina
Quan: 03/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes