Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats

Full de càlcul pel dia a dia
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Iniciació a la cuina vegetariana
Tipus: Cuina
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina antiinflamatòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 14/10/2025 al 04/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Accessoris de ceràmica per a joves
Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes