Esteu aquí

Tothom a taula!

Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Full de càlcul pel dia a dia

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Iniciació a la cuina vegetariana

Tipus: Cuina
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cuina antiinflamatòria

Tipus: Cuina
Quan: Del 14/10/2025 al 04/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Accessoris de ceràmica per a joves

Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes