Esteu aquí
Tothom a taula!
Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats

Aprèn a fer el teu batut!
Tipus: Cuina
Quan: 30/06/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada

Ganxet: Bossa per la platja
Tipus: Manualitats
Quan: Del 30/06/2022 al 14/07/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Gaspatxos i cremes fredes
Tipus: Cuina
Quan: 04/07/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Còctels de pel·lícula
Tipus: Cuina
Quan: Del 04/07/2022 al 11/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes