Esteu aquí

Tothom a taula!

Taller per aprendre com substituir aliments amb gluten (farina, pasta, pa i brioxeria), la lactosa (làctics) i altres aliments com els ous o els fruits secs. Aprendrem a fer aquests canvis en plats del dia a dia, seguiran sent deliciosos i saludables! Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Carpaccios i amanides amb fruites

Tipus: Cuina
Quan: 03/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Hummus, patés i salses fresques

Tipus: Cuina
Quan: 07/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cèrcol aeri

Tipus: Circ
Quan: Del 09/07/2025 al 23/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes