Esteu aquí

Tecnologia en família: els videojocs (de 6 a 9 anys)

manualitats tecnologiques

Consulta el Pack familiar (Inclou dos tallers familiars: Fotografia en família i Tecnologia en família).

 

Farem videojocs! Sabíeu que els videojocs poden servir per aprendre un munt de coses? L’aprenentatge a través del joc és fonamental pels més petits, però també pels grans. Us proposem venir en família en aquest taller on descobrirem petits videojocs i després en crearem alguns nosaltres! L’infant ha de venir acompanyat d’un adult a totes les sessions.

Continguts:

  1. Provem videojocs! Farem feina de laboratori: veurem com són altres jocs, quins obstacles hem de superar... També provarem petits jocs creats per nens i nenes!

  2. Convertim-nos en dissenyadors! Abans de programar un videojoc l’hem de dissenyar: crearem històries, farem dibuixos (storyboards) i dissenyarem nivells!

  3. Produïm el videojoc! Amb el disseny preparat, és l’hora de fer un cop d’ull a l’eina de creació de videojocs. Convertirem els nostres dibuixos i històries en videojocs de debò.

  4. Fem de beta testers! Els beta testers són aquelles persones que proven els videojocs per comprovar que funcionin bé. Provarem els jocs dels altres tot guanyant punts!

Metodologia: seguirem el procés de creació d’un videojoc adaptat per a nens i nenes de 6 a 9 anys acompanyats d’un adult. Farem pràctiques diverses, de forma coordinada i amb el suport del tallerista. Es pretén que, amb un caràcter lúdic i desenfadat, els nens i nenes desenvolupin habilitats i facin un apropament creatiu i divertit a la tecnologia i al pensament computacional.

A qui va destinat: a aquelles famílies que busquin una activitat alhora lúdica i educativa per fer amb els infants.

Observacions:

  • Tots els nens i nenes han de venir acompanyats d’un adult.

  • El dia 7 de febrer no hi haurà classe.

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes