Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats

Rebosteria de nadal
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

English Junior
Tipus: Idiomes
Quan: Del 10/01/2024 al 20/03/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Tertúlia en català
Tipus: Idiomes
Quan: Del 10/01/2024 - 17:30 h al 12/06/2024 - 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Cooking in English!
Tipus: Idiomes
Quan: Del 10/01/2024 al 20/03/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa