Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Creixent junts: reptes i oportunitats de la...
Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 11/12/2025 al 11/12/2025
On: Virtual a través de ZOOM
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Brodat d'hivern
Tipus: Manualitats
Quan: 13/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuina Junior: postres nadalenques
Tipus: Cuina
Quan: Del 13/12/2025 al 20/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes