Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Hamburgueses vegetals: idees de tall sense carn
Tipus: Cuina
Quan: 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
El món dels llegums
Tipus: Cuina
Quan: 27/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Cuina Júnior: Creps dolces i salades
Tipus: Cuina
Quan: 29/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades