Esteu aquí

Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.

Tallerista: Diego Molina

  • Accessible

Cursos relacionats

Dissenys pràctics amb Canva

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuinem amb forn solar

Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Arrossos i fideuades (Grup 2)

Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Batch Cooking

Tipus: Cuina
Quan: 07/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes