Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives
Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Dissenys pràctics amb Canva
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Arrossos i fideuades (Grup 2)
Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes