Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Cuina xinesa d’estiu
Tipus: Cuina
Quan: Del 28/06/2022 al 19/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Estratègia de Màrqueting
Tipus: Emprenedoria i treball autònom
Quan: 29/06/2022
On: Formació Online
Inscripcions Obertes

Grans gelats, petits cuiners
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/06/2022 al 06/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Aprèn a fer el teu batut!
Tipus: Cuina
Quan: 30/06/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades