Esteu aquí

Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.

Tallerista: Diego Molina

  • Accessible

Cursos relacionats

Creixent junts: reptes i oportunitats de la...

Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 11/12/2025 al 11/12/2025
On: Virtual a través de ZOOM

Torrons artesanals

Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Brodat d'hivern

Tipus: Manualitats
Quan: 13/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuina Junior: postres nadalenques

Tipus: Cuina
Quan: Del 13/12/2025 al 20/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes