Esteu aquí

Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.

Tallerista: Diego Molina

  • Accessible

Cursos relacionats

Cuina xinesa d’estiu

Tipus: Cuina
Quan: Del 28/06/2022 al 19/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Estratègia de Màrqueting

Tipus: Emprenedoria i treball autònom
Quan: 29/06/2022
On: Formació Online

Inscripcions Obertes

Grans gelats, petits cuiners

Tipus: Cuina
Quan: Del 29/06/2022 al 06/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Aprèn a fer el teu batut!

Tipus: Cuina
Quan: 30/06/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades