Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives

Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Adolescència i sexualitat: parlem-ne en família
Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 05/11/2025 al 05/11/2025
On: Virtual a través de ZOOM
Inscripcions Tancades
Carbasses i moniatos
Tipus: Cuina
Quan: 05/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Júnior: Llaminadures casolanes
Tipus: Cuina
Quan: 08/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes