Esteu aquí

República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.

Tallerista: Anna Mozikova

  • Accessible

Cursos relacionats

Hort a casa amb materials aprofitats

Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Arracades de microganxet

Tipus: Manualitats
Quan: 01/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Orxata i begudes refrescants

Tipus: Cuina
Quan: 02/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes