Esteu aquí
República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.
Tallerista: Anna Mozikova
-
Accessible
Cursos relacionats
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Cuina Júnior: Creps dolces i salades
Tipus: Cuina
Quan: 29/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina i cultures: 'Dia de las velitas' de Colòmbia
Tipus: Cuina
Quan: 03/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes