Esteu aquí

República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.

Tallerista: Anna Mozikova

  • Accessible

Cursos relacionats

Sopes asiàtiques

Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Plats nadalencs

Tipus: Cuina
Quan: Del 18/11/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

KIT: Animació!

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 22/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes