Esteu aquí

República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.

Tallerista: Anna Mozikova

  • Accessible

Cursos relacionats

Dissenys pràctics amb Canva

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuinem amb forn solar

Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Arrossos i fideuades (Grup 2)

Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes