Esteu aquí
República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.
Tallerista: Anna Mozikova
-
Accessible
Cursos relacionats
Cuina Júnior: Llaminadures casolanes
Tipus: Cuina
Quan: 08/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Taller de construcció de "cajón" flamenc
Tipus: Manualitats
Quan: Del 12/11/2025 al 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Aperitius #zerowaste: saborosos i sostenibles
Tipus: Cuina
Quan: 13/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades