Esteu aquí
República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.
Tallerista: Anna Mozikova
-
Accessible
Cursos relacionats
Sopes asiàtiques
Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: Del 18/11/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
KIT: Animació!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 22/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Hamburgueses vegetals: idees de tall sense carn
Tipus: Cuina
Quan: 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes