Esteu aquí
Receptes amb peix cru

Descobreix com transformar ingredients marins frescos i sostenibles en plats exquisits i plens de sabor.
En aquest taller prepararem diferents ceviches, tàrtars i carpaccios mentre aprenem les tècniques adequades i les combinacions que es poden aconseguir d'un peix cru de proximitat amb altres ingredients de temporada.
Aprèn sobre la sostenibilitat marina i gaudeix de la diversitat de sabors que ofereix la nostra costa.
Cursos relacionats
Hamburgueses vegetals: idees de tall sense carn
Tipus: Cuina
Quan: 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Manteniment de la impressora 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 26/11/2025 al 03/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
El món dels llegums
Tipus: Cuina
Quan: 27/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes