Esteu aquí
Receptes amb peix cru

Descobreix com transformar ingredients marins frescos i sostenibles en plats exquisits i plens de sabor.
En aquest taller prepararem diferents ceviches, tàrtars i carpaccios mentre aprenem les tècniques adequades i les combinacions que es poden aconseguir d'un peix cru de proximitat amb altres ingredients de temporada.
Aprèn sobre la sostenibilitat marina i gaudeix de la diversitat de sabors que ofereix la nostra costa.
Cursos relacionats
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 25/08/2025 al 29/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Apuntador@s 2025/2026
Tipus: Teatre
Quan: Del 05/10/2025 al 30/06/2026
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Burlesque
Tipus: Dansa
Quan: Del 08/10/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau