Esteu aquí
Plats de cullera d'ahir i d'avui

Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern.
A càrrec de l'Anna Bozzano
Cursos relacionats

Els secrets de la pasta
Tipus: Cuina
Quan: 09/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Iniciació a la cuina vegetariana
Tipus: Cuina
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

La genètica en el teu plat preferit: el sentit del gust...
Tipus: Altres
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Lectura i conversa en anglès
Tipus: Altres
Quan: Del 13/10/2025 al 01/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes