Esteu aquí
Plats de cullera d'ahir i d'avui

Aprenem a cuinar plats de cullera. Aquelles receptes de tota la vida, però també d’innovadores per escalfar-nos i nodrir-nos durant l’hivern.
A càrrec de l'Anna Bozzano
Cursos relacionats
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Junior: postres nadalenques
Tipus: Cuina
Quan: Del 13/12/2025 al 20/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Ciutats comestibles: fem melmelada amb les taronges...
Tipus: Cuina
Quan: 15/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Ciutats comestibles: fem melmelada amb les taronges...
Tipus: Cuina
Quan: 16/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes