Esteu aquí
Plats de cullera

L'objectiu d'aquest taller és aprendre a elaborar diferents plats de cullera, ideals per als dies freds, sense complicar-nos gaire la vida.
Hi hauran plats lleugers com sopes i cremes vegetals, però també ens endinsarem en elaboracions amb cereals, patates i llegums, sense oblidar els plats de cullera amb carn o peix. També farem una pinzellada a les "sopes de guerrilla", aquelles que et fas quan et ve molt de gust una sopa i no en tens de feta (de farigola, d'all, de...).
Durant les elaboracions també parlarem de la seva conservació, de diferents maneres de presentar-los a taula, en definitiva, de com treure'n el màxim partit d'aquest plats.
En cada sessió es treballaran 2 receptes excepte en les de carn i peix, que se n’elaborarà una de sola.
Es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més saludables i sostenibles, començant per utilitzar verdures de temporada i quantitats raonables de proteïnes, sobretot les d’origen animal.
Tallerista: Cesca Cuina Saludable
Cursos relacionats

Cuina d'aprofitament de primavera
Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

KIT: Slime en acció!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Hort a casa amb materials aprofitats
Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa