Esteu aquí

Personalitza el teu web: Wordpress

Wordpress

Aquest curs està dedicat a la creació de pàgines web amb Wordpress, l’aplicació lliure amb què estan fets un 29% de webs del món! És un curs bàsic en què aprendrem el funcionament d’aquesta eina, explorarem algunes de les seves possibilitats i crearem una pàgina web.

 

Contingut:

  1. Què és un web? Disseny conceptual del web.

  2. Creació de continguts: pàgines, entrades i categories.

  3. Aparença: temes, personalització, menús...

  4. Instal·lació d’extensions.

  5. Elaboració de publicacions i difusió.

  6. Planifica, desenvolupa, mesura i millora el teu web.

 

Metodologia: és un curs pràctic en què els coneixements s’adquiriran a partir de la creació de continguts, l’ús d’eines digitals i el treball en temps real amb publicacions a la xarxa. També s’ofereix suport per part del centre per fer pràctiques i resoldre dubtes fora de l’horari del curs. Tot plegat es farà a l’aula d’ordinadors del centre.

 

A qui va destinat: a qui vulgui adquirir els coneixements mínims necessaris per a la creació de webs amb Wordpress. Recomanat per qui ho necessiti per una feina, projecte o estudis, però també per qui tingui curiositat o interès en fer servir l’eina i descobrir el seu ventall de possibilitats.

 

Requeriments: tot i que no calen coneixements previs en creació de webs, comparat amb el curs "Creació de blocs i pàgines web", en aquest treballarem amb una eina amb moltes més possibilitats creatives que requereixen adquirir alguns coneixements tècnics i de procediments una mica més complexos que es treballaran com a part del curs. Cal tenir superades les competències bàsiques d'informàtica d'usuari: instal·lar, configurar i esborrar programari, cercar informació, descarregar arxius, etc.

 

Observacions:

  • Els dies 8 i 22 de febrer no hi haurà classe.

  • Utilitzarem un servei d’allotjament del centre per fer les pràctiques.

 

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes