Esteu aquí
No em llencis: cuina d'aprofitament

Abans de llençar un aliment us plantegem la següent pregunta: què faria la iaia amb aquestes restes? Les àvies es van acostumar a cuinar amb poc recursos i se les sabien totes per alimentar la família. A través de l'aprofitament alimentari teixim una xarxa de resistència des de les cuines cap al món. Us proposem ajuntar-nos a cuinar, a tocar el menjar i a parlar de les decisions alimentàries que fem en clau de sostenibilitat. Prepararem plats de recurs, amb ingredients locals i de temporada i compartirem formes de fer al voltant dels fogons.
Tallerista: Cuchara, Eines d'emancipació alimentària
-
Accessible
Cursos relacionats
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Brodat d'hivern
Tipus: Manualitats
Quan: 13/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Junior: postres nadalenques
Tipus: Cuina
Quan: Del 13/12/2025 al 20/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Ciutats comestibles: fem melmelada amb les taronges...
Tipus: Cuina
Quan: 15/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes