Esteu aquí

Llegums els dilluns

Les llegums són un grup d’aliments molt valuós des del punt de vista nutricional, així com des de la vessant gastronòmica i de la seva accessibilitat econòmica. A més, els llegums es poden adquirir amb formats múltiples: secs, frescos, cuits, en conserva, congelats i en forma de derivats (en farines, begudes, fermentats, etc.).

Aprèn a posar en pràctica tota mena de receptes on l'ingredient principal en serà la llegum. Descobreix les possibilitats de cuinar-les, combinar-les, bullir-les, fregir-les i amanir-les!

Tallerista: Gemma Garcia

  • Accessible

Cursos relacionats

República Txeca al plat

Tipus: Cuina
Quan: 29/02/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Petits xefs

Tipus: Cuina
Quan: Del 07/03/2020 al 21/03/2020
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades