Esteu aquí
Llegums els dilluns
Les llegums són un grup d’aliments molt valuós des del punt de vista nutricional, així com des de la vessant gastronòmica i de la seva accessibilitat econòmica. A més, els llegums es poden adquirir amb formats múltiples: secs, frescos, cuits, en conserva, congelats i en forma de derivats (en farines, begudes, fermentats, etc.).
Aprèn a posar en pràctica tota mena de receptes on l'ingredient principal en serà la llegum. Descobreix les possibilitats de cuinar-les, combinar-les, bullir-les, fregir-les i amanir-les!
Tallerista: Gemma Garcia
-
Accessible
Cursos relacionats
Dissenys pràctics amb Canva
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Arrossos i fideuades (Grup 2)
Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes