Esteu aquí
L’art de la pasta

Tagliatelle, fetuccini, ravioli... T’encanta la pasta? En aquest curs aprendràs a fer pasta fresca casolana!
Cal portar una carmanyola.
4 sessions
Tallerista: Mónica Nanti
En compliment de les noves mesures de la Generalitat aquest taller no es podrà realitzar presencialment. Tot i això la Monica ens ensenyarà a fer pasta a través de vídeos que anirem compartint a les xarxes. Estigueu atentes!
Cursos relacionats
Cuina Júnior: Llaminadures casolanes
Tipus: Cuina
Quan: 08/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Aperitius #zerowaste: saborosos i sostenibles
Tipus: Cuina
Quan: 13/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Sopes asiàtiques
Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes