Esteu aquí
La química del vi

Aquest taller ofereix una experiència immersiva per a tots aquells que vulguin entendre com la ciència transforma el raïm en vi. L’objectiu és endinsar-nos en els processos químics i bioquímics que es donen durant tot el cicle de vida del vi, des de la vinya fins al moment de degustar-lo.
A través de demostracions, tastos dirigits i explicacions clares, descobrirem com la química és clau per entendre l’origen del color, l’aroma, el sabor i la textura del vi. Aquest taller no és només per a amants del vi, sinó també per a persones curioses que vulguin veure com la ciència es manifesta en un producte quotidià i carregat de cultura.
Cursos relacionats

Curs Primers auxilis bàsics
Tipus: Altres
Quan: Del 13/10/2025 al 15/10/2025
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania. Edifici annex.
Inscripcions Obertes

La genètica en el teu plat preferit: el sentit del gust...
Tipus: Altres
Quan: 13/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Lectura i conversa en anglès
Tipus: Altres
Quan: Del 13/10/2025 al 01/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Cuina antiinflamatòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 14/10/2025 al 04/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes