Esteu aquí

Il·luminació: el retrat

Taller teòric i pràctic per conèixer els diferents tipus de retrat i la seva il·luminació amb llum natural, llum ambient i els esquemes bàsics d'il·luminació a l'estudi.

El retrat fotogràfic és un gènere en què es reuneixen tot un seguit d’iniciatives artístiques que giren al voltant de la idea de mostrar les qualitats físiques o morals de les persones que apareixen en les imatges fotogràfiques.

Metodologia i temari:

El taller es composa per 8 sessions de 2 hores i està orientat a la teoria i pràctica creativa sobre la fotografia de retrat. S'aprofundirà en nocions com ara la composició, la il·luminació, el llenguatge corporal o la importància de la mirada, entre d’altres. També ens familiaritzarem amb els diferents elements que composen un plató fotogràfic i aprendrem com treure'n el màxim profit. 

Durant el taller també coneixerem els diferents plànols i esquemes d’il·luminació a l’estudi per apropar-nos a aquesta tècnica i finalitzarem amb una última sessió de preparació i muntatge d’un exposició.


A qui va destinat: a tots aquells que vulguin fer una aproximació a la tècnica del retrat  i experimentar amb la il·luminació d’estudi.

Requeriments: 

  • Cal portar la càmera rèflex a totes les sessions.
  • Cal coneixements bàsics de funcionament de la càmera fotogràfica.
  • Accessible

Cursos relacionats

Balls en línea - grup 4

Tipus: Dansa
Quan: Del 04/09/2019 al 20/12/2019
On: Casal Municipal de Gent Gran El Remolar

Patronatge

Tipus: Manualitats
Quan: Del 09/09/2019 al 11/12/2019
On: Centre Cultural El Remolar

Joves Kaddish

Tipus: Teatre
Quan: Del 14/09/2019 al 12/06/2020
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Inscripcions Tancades