Esteu aquí
Hummus, patés i salses fresques

Els humus, patés i salses són aquelles elaboracions que poden fer que un plat sigui especial, ja que el poden condimentar, donar-li contrast, acompanyar-lo, i fins i tot, donar-li color.
En aquest taller farem humus amb diferents tocs vegetals o d’espècies; patés per a un aperitiu i salses per acompanyar o amanir. Tot elaborat amb productes de temporada i proximitat, i seguint elaboracions senzilles i ràpides de fer.
Alegra els teus àpats sense complicacions!
Cursos relacionats
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Taller de construcció de "cajón" flamenc
Tipus: Manualitats
Quan: Del 12/11/2025 al 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Aperitius #zerowaste: saborosos i sostenibles
Tipus: Cuina
Quan: 13/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Sopes asiàtiques
Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes