Esteu aquí

Escriure un conte, amb Bel Olid, escriptora (sessió 2)

Atesa la gran demanda  i l’interès pel curs que ja s'ha fet a Gavà, Esplugues i Sant Boi de Llobregat, proposem una Edició extra del curs que ens ofereixen des del Laboratori de Lletres de Barcelona  i a càrrec de l’escriptora Bel Olid. 

Des del Premi Literari Delta, concurs de narrativa per a dones, organitzem un taller per tal d’oferir formació en escriptura creativa per a dones. En aquesta ocasió els contes són la temàtica triada. Durant anys els contes han representat una part molt important de la producció literària i han funcionat com a element socialitzador i de transmissió cultural tant des de la petita infància com per a l’edat adulta.

Aquest curs acompanya l’alumnat en un viatge per endinsar-se en les aigües més profundes dels millors contes. Analitzant, esmenant, corregint, explorant i fent temptatives d’escriptura de relats de diferents gèneres. Es treballen autors i autores com Munro, Poniatovska, Cortázar, Cheever, Calders o Rodoreda; llegir-los és la millor manera d’aprendre a escriure.

Aquest curs consta d’un total del 13,5 h i va dirigit preferentment a les dones dels municipis organitzadors d’aquest certamen literari: Begues, Castelldefels, El Prat, Esplugues, Gavà, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Vicenç i Viladecans.

Cursos relacionats

Viure la Literatura II

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 02/05/2023 al 20/06/2023
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes