Esteu aquí
Cuina italiana d'estiu
Elaboració de receptes típiques de la geografia italiana com els antipasti, panzanella, pan carasau..i també pastes amb diferents sales, fredes i calentes.
Tallerista: Anna Bozzano, de El Peix al Plat
-
Accessible
Cursos relacionats
Lindy hop (edició primavera)
Tipus: Dansa
Quan: Del 18/04/2024 al 13/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes
Dolços del Marroc
Tipus: Cuina
Quan: Del 20/04/2024 al 06/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada
L’assetjament escolar i el paper de la família
Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 24/04/2024 al 24/04/2024
On: Virtual a través de ZOOM
Inscripcions Obertes
Monogràfic de circ: Ritmes i velocitats en la creació d...
Tipus: Circ
Quan: Del 24/04/2024 al 22/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes