Esteu aquí
Cuina dels Països Catalans

La millor cuina de Catalunya, València i Illes Balears amb receptes tan conegudes com són els arrossos valencians, la caldereta marinera de les illes, el mar i muntanya de la costa brava i també els fricandós.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Cuina Júnior: Creps dolces i salades
Tipus: Cuina
Quan: 29/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina i cultures: 'Dia de las velitas' de Colòmbia
Tipus: Cuina
Quan: 03/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Creixent junts: reptes i oportunitats de la...
Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 11/12/2025 al 11/12/2025
On: Virtual a través de ZOOM