Esteu aquí
Cuina dels Països Catalans

La millor cuina de Catalunya, València i Illes Balears amb receptes tan conegudes com són els arrossos valencians, la caldereta marinera de les illes, el mar i muntanya de la costa brava i també els fricandós.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats

Tallers d'estiu de català per a persones joves nouvingudes
Tipus: Idiomes
Quan: Del 01/07/2025 al 29/07/2025
On: Centre Cultural El Remolar
Inscripcions Tancades

Arracades de microganxet
Tipus: Manualitats
Quan: 01/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Orxata i begudes refrescants
Tipus: Cuina
Quan: 02/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Tastet de circ juvenil: acrobàcies i equilibris
Tipus: Circ
Quan: 03/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes