Esteu aquí
Cuina dels Països Catalans

La millor cuina de Catalunya, València i Illes Balears amb receptes tan conegudes com són els arrossos valencians, la caldereta marinera de les illes, el mar i muntanya de la costa brava i també els fricandós.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Sopes asiàtiques
Tipus: Cuina
Quan: 15/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: Del 18/11/2025 al 10/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
KIT: Animació!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 22/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Hamburgueses vegetals: idees de tall sense carn
Tipus: Cuina
Quan: 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes