Esteu aquí

Cuina dels Països Catalans

La millor cuina de Catalunya, València i Illes Balears amb receptes tan conegudes com són els arrossos valencians, la caldereta marinera de les illes, el mar i muntanya de la costa brava i també els fricandós.

Tallerista: Diego Molina

  • Accessible

Cursos relacionats

Àlbum de fotos d’estiu

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 28/06/2022 al 05/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Cuina xinesa d’estiu

Tipus: Cuina
Quan: Del 28/06/2022 al 19/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Estratègia de Màrqueting

Tipus: Emprenedoria i treball autònom
Quan: 29/06/2022
On: Formació Online

Inscripcions Obertes

Grans gelats, petits cuiners

Tipus: Cuina
Quan: Del 29/06/2022 al 06/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes