Esteu aquí

Cuina dels Països Catalans

La millor cuina de Catalunya, València i Illes Balears amb receptes tan conegudes com són els arrossos valencians, la caldereta marinera de les illes, el mar i muntanya de la costa brava i també els fricandós.

Tallerista: Diego Molina

  • Accessible

Cursos relacionats

Dissenys pràctics amb Canva

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuinem amb forn solar

Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Arrossos i fideuades (Grup 2)

Tipus: Cuina
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Batch Cooking

Tipus: Cuina
Quan: 07/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes