Esteu aquí
Cuina d'aprofitament d'hivern

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de l'hivern.
La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.
Cursos relacionats

Cuina antiinflamatòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 14/10/2025 al 04/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades

Accessoris de ceràmica per a joves
Tipus: Manualitats
Quan: 16/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Junior: primers plats
Tipus: Cuina
Quan: Del 18/10/2025 al 25/10/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

KIT: Gamepad!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 18/10/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades