Esteu aquí
Cuina d'aprofitament d'hivern

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de l'hivern.
La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.
Cursos relacionats
Hamburgueses vegetals
Tipus: Cuina
Quan: 03/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Carbasses i moniatos
Tipus: Cuina
Quan: 05/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina Júnior: Llaminadures casolanes
Tipus: Cuina
Quan: 08/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuinant la memòria
Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes