Esteu aquí

Cuina d'aprofitament de primavera

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
TIPUS: Cuina
Per a qui: Adult
Cuina d

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de la primavera. 

La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.

 

Cursos relacionats

Carbasses i moniatos

Tipus: Cuina
Quan: 05/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cuinant la memòria

Tipus: Cuina
Quan: Del 11/11/2025 al 02/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Taller de construcció de "cajón" flamenc

Tipus: Manualitats
Quan: Del 12/11/2025 al 26/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes