Esteu aquí
Cuina d'aprofitament de primavera

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de la primavera.
La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.
Cursos relacionats

Excel: Taules dinàmiques
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 05/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Dissenya fàcilment: Canva per als teus esdeveniments
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 06/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Empanades argentines
Tipus: Cuina
Quan: 07/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina cambodjana
Tipus: Cuina
Quan: 08/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes