Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Sessions d'acompanyament a projectes d'economia social,...

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 17/09/2019 al 17/09/2019
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Tancades

Teles i trapezi 1r Nivell

Tipus: Circ
Quan: Del 18/09/2019 - 19:15 h al 17/06/2020 - 21:15 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Curs de català semipresencial Suficiència 3

Tipus: Idiomes
Quan: Del 25/09/2019 al 16/12/2019
On: Centre de Normalització Lingüística

Inscripcions Obertes

Curs de català Bàsic 3

Tipus: Idiomes
Quan: Del 25/09/2019 al 11/12/2019
On: Centre de Normalització Lingüística

Inscripcions Obertes