Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller "Com trobar feina a l'estranger"

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: 31/03/2020 de 16:00 a 18:00 h
On: Centre de Promoció Econòmica

Activitat Cancel·lada

Com conèixer tots els números del Pla d'Empresa

Tipus: Emprenedoria i treball autònom
Quan: 16/04/2020
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes

Nova data : Taller "Com trobar feina a l'estiu"

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: 21/04/2020
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes

Vull ser autònom/a: Qur puc fer amb el certificat digital?

Tipus: Emprenedoria i treball autònom
Quan: Del 28/04/2020 al 30/04/2020
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes