Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

cuina sana

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Entre Lectures

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 18/10/2021 al 22/12/2021
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Espai Lúdic

Tipus: Altres
Quan: Del 18/10/2021 al 20/12/2021
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Dilluns Digitals: "Com organitzem les fotos del telèfon...

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 18/10/2021 al 15/11/2021
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Taller "Com trobar feina al Nadal"

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: 19/10/2021 de 9:30 a 13:30 h
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Tancades