Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

cuina sana

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Plats de Nadal per dummies

Tipus: Cuina
Quan: Del 15/12/2022 al 22/12/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: 17/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes

English for kids!

Tipus: Idiomes
Quan: Del 13/01/2023 al 31/03/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

A taste of gastronomy

Tipus: Idiomes
Quan: Del 13/01/2023 al 31/03/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa