Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

cuina sana

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Dolços del Marroc

Tipus: Cuina
Quan: Del 20/04/2024 al 06/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Activitat Cancel·lada

L’assetjament escolar i el paper de la família

Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 24/04/2024 al 24/04/2024
On: Virtual a través de ZOOM

Inscripcions Obertes

Dissenys pràctics amb Canva

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes