Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

República Txeca al plat

Tipus: Cuina
Quan: 29/02/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Phyton

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 04/03/2020 al 11/03/2020
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Restauració de fotografies antigues

Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 04/03/2020 al 25/03/2020
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Petits xefs

Tipus: Cuina
Quan: Del 07/03/2020 al 21/03/2020
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades