Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Balls en línea - grup 4

Tipus: Dansa
Quan: Del 04/09/2019 al 20/12/2019
On: Casal Municipal de Gent Gran El Remolar

Patronatge

Tipus: Manualitats
Quan: Del 09/09/2019 al 11/12/2019
On: Centre Cultural El Remolar

Zumbagold

Tipus: Esports activitats físiques
Quan: Del 10/09/2019 al 12/12/2019
On: Casal Municipal de Gent Gran El Remolar

Joves Kaddish

Tipus: Teatre
Quan: Del 14/09/2019 al 12/06/2020
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Inscripcions Tancades