Esteu aquí

Cuina conscient i saludable

Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Ganxet que fa fred

Tipus: Manualitats
Quan: 28/01/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Patchwork

Tipus: Manualitats
Quan: 30/01/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Introducció a la màquina de cosir

Tipus: Manualitats
Quan: 31/01/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Nutrició menstrual

Tipus: Cuina
Quan: Del 01/02/2020 al 08/02/2020
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades