Esteu aquí

Com fem servir el mòbil?

mondigital_ccjp

Espai d'aprenantatge d'iniciació a l'ús del telèfon intel·ligent dissenyat per brindar als participants les habilitats i coneixements necessaris per utilitzar de manera efectiva i segura un telèfon intel·ligent. El taller està dirigit a aquells que tenen poca o cap experiència prèvia en l'ús de dispositius mòbils i volen aprofitar al màxim les funcions i les característiques que ofereixen.

Durant el mateix els participants aprendran els conceptes bàsics sobre com encendre i apagar el telèfon, desbloquejar la pantalla, ajustar la brillantor i el volum, així com navegar per la interfície del sistema operatiu. Se'ls ensenyarà com utilitzar les aplicacions més comunes, com ara el telèfon, els missatges de text, el correu electrònic, la càmera i la galeria de fotos.

A més, s'abordaran temes relacionats amb la seguretat i la privadesa en l'ús del telèfon intel·ligent. Els participants aprendran a configurar contrasenyes i bloquejos de pantalla, a utilitzar l'emmagatzematge al núvol per fer còpies de seguretat de les seves dades, ia reconèixer i evitar possibles amenaces de seguretat en línia i inclourà una introducció a les aplicacions més populars, com ara les xarxes socials, els navegadors web, els serveis de missatgeria instantània i les aplicacions d'entreteniment. Els participants aprendran a descarregar, instal·lar i desinstal·lar aplicacions de forma segura, així com a utilitzar les funcions bàsiques de cadascuna.

Adreçat a persones de més de 60 anys.